U heeft een buitenlands diploma. Wat is dit waard in Nederland?

Een internationale diplomawaardering maakt dit duidelijk. Hier vindt u alle informatie over internationale diplomawaardering. Ook kunt u hier een internationale diplomawaardering aanvragen.

Onze dienstverlening gaat door.

In verband met de uitbraak van het COVID-19 virus en de richtlijnen van de overheid werken al onze medewerkers momenteel thuis.

Geen aanvragen per post

Doordat wij niet op kantoor werken kunnen wij aanvragen die wij per post ontvangen niet verwerken. Daarom verzoeken wij u uw aanvraag per e-mail in te dienen.

Aanvragen per mail

Aanvragen die wij per e-mail ontvangen, verwerken wij dus wel. We proberen zo veel als mogelijk onze behandelingstermijnen te halen (https://www.idw.nl/nl/betaling.html).  We vragen uw begrip als de afhandeling van uw aanvraag door de huidige situatie toch langer duurt dan normaal.

Adviezen per mail

U ontvangt een e-mail waarin staat met welk niveau en eventueel welke studierichting uw diploma in Nederland vergelijkbaar is. Als wij weer op kantoor werken, ontvangt u de volledige diplomawaardering per post. Dat zal naar verwachting na 1 juni a.s. zijn.

Niet bereikbaar per telefoon

Ook zijn wij op dit moment niet telefonisch bereikbaar. Heeft u een vraag? Stuur deze dan naar info@idw.nl. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons per e-mail of telefoon.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Naar Nederland

Naar buitenland